Partner koeriers!

Stichting 'De Fietsdienst Amsterdam'


De Fietsdienst bestaat al sinds 1991 en is als eerste bedrijf in Nederland met fietskoeriers gaan werken. Al meer dan 20 jaar bezorgen zij enveloppen, pakketten en dozen in en rondom Amsterdam. Wij (Partner koeriers) zijn al die jaren hun auto-koerier geweest als het qua volume of afstand niet per fiets kon worden vervoerd. Tegelijkertijd was "De Fietsdienst" een sociaal werkervarings project waar iedereen kon en mocht werken. Vele fietskoeriers hebben na deze opstap een betaalde baan gevonden bij andere (koeriers)bedrijven.

De laatste jaren werd "De Fietsdienst" steeds meer afhankelijk van enthousiaste vrijwilligers die zonder een professionele begeleiding een koeriersbedrijf moesten leiden. Helaas was dat op die manier niet meer vol te houden.

De fietskoerier zorgt voor een schoner Amsterdam!Gelukkig kon Partner koeriers in de zomer van 2013, na een samenwerkings verband van ruim 15 jaar, officieel de werkzaamheden van "De Fietsdienst" overnemen. Een aantal fietskoeriers hebben ondertussen al een dienstverband bij ons (Partner koeriers) aangeboden gekregen, na vele jaren afhankelijk te zijn geweest van Dienst Werk en Inkomen.

We zijn dan ook heel blij en trots dat het oudste fietskoeriersbedrijf van Nederland sinds kort officieel onderdeel is geworden van Partner koeriers.


Amsterdam zal stiller en schoner blijven dankzij onze spoed- en vrachtfietsers.

Partner fietskoerier Denk aan het milieu, bestel een fietskoerier!

Bestel Partner koeriers!Klik op bovenstaande link
om direct een koerier te bestellen! Snel en simpel!
Of bel: 020 - 4710101

Stel een vraag
Partner koeriers!
Voor als het goed
en met spoed moet!